talang.


jag & frida var i kista galleria och uppträde förra veckan. alla älskade oss!


rubrik

FÖRÄNDRING SKA SKE!


-


det handlar inte om mig, utan om dig.


Fuck u all :)


this is my game,
im in control.
Proud of my name,
i can defend my soul.


..

det gör ont att se dig, det gör ont att prata om dig, det gör ont att bara tänka på dig. längst in i hjärtat, där gör det ont, hela tiden. alltid en känsla av att vara "halv". för utan dig, är jag fan inte hel. jag är fortfarande kär och jag bryr mig så jävla mycket om dig. du fattar inte. jag vill ge dig allt här i världen. jag vill bara att du ska förstå, att jag fortfarande vill prata med dig, jag vill ha dig nära. som det var förut.
om du vet vem du är, så skriv eller prata med mig! jag klarar inte av det.. snälla, för min skull..

people in the party can't get enough..

nu ska jag ta tag i mig själv..
- sola, är blek som snö, uuuuuuusch!
- köpa nya kläder.. vad kan de vara för ngt? ;O
-  fixa **** för ev. saker som kmr upp..
- pluggapluggaplugga!
- packa..

Det är nog det viktigaste som händer i veckan.. PUSS PÅ ER ALLA SOOOETAW


sexyyy



Saknar dig hjärtat! jag lovar, snart åker jag te dig och då kööööör vi!


My telephone.

tjooooooo bitches! just nu fixar jag mig & DAMN va snygg jag är idag ;O haha.. har mina stunder!
jag längtar som faaaan te påsklovet, ska te loooooondon! åh vill dit nununuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
aja ska ut och sen festa hela natten lång! cya babes



gammal snigg bild på en blond söt alicewwww. me like

jadu..

hej allesammans. ligger hemma fast är inte så jätte sjuk, har typ bara lite ont i huvudet nu. men igår spydde jag, vet inte om man kan säga att jag var magsjuk eller inte ej men.. man spyr inte så om man inte är magsjuk fan.. men INGA DETALJER. kommer förmodligen bara ligga och glo på tv hela dagen och kanske plugga lite. blev så himla sur eftersom att jag blev sjuk nu igen -.- blev liksom inte ens frisk! får se om jag drar hem till mamsi över helgen och smittar henne istället, men känner nästan mer för att vara här. imorn ska jag i alla fall träffa någon har jag bestämt. tror jag är lite för typ.. dålig för att träffa någon nu, eller vet inte om kerstin skulle tillåta det eftersom jag varit sjuk. skulle förmodligen inte orka gå ut haha. isf så skulle jag träffa camila, men har inte pratat med henne om det ens haha.
jag och nina, som också är sjuk, kanske kollar på någon film idag precis som igår. bara att jag igår gick upp typ vid tre efter att ha halv sovit hela dagen och nej det var inte skönt eftersom jag hade ont ryggen som fan och sen på morgonen precis efter att ja spytt fick jag as ont i vaderna, vet inte varför. var typ en zombi igår, e inte det idag. ska ta och duscha strax och ta på mig lite härliga kläder, tvätta håret kanske också.
precis som alice skrev så vill jag faktiskt också ha blont hår i sommar, har faktiskt tänkt på det tidigare hihi. sola och bada med pinjakolada på  sommarn e livet som bäst! hahah alice <3 markolioo ! och frida dessutom också hehe.. men ska gå och glo lite på tv, orkar inte sitta vid datorn mera haha, och hålla nina sällskap :) vi två mår hyffsat bra nu, vilket är ett plus.
undra vad det blir för film idag, igår blev det harry potter och de vises sten haha, vi e allt gulliga. menmen, hejsvejs!

ensam & vit

jag har världens bästa pappa. jag ligger hemma sjuk i 39 graders feber och halsont. han ringer och frågar om jag vill ha ngt. jag säger överraska mig. han kommer med en flaska cola, choklad och en elle,cosmpolitan och veckorevyn. ibland är det bra att jag har honom,jag älskar dig min fina lilla pappa :)
jag känner att jag vill ha sommar NU! vill sola,bada,sitta ute hela kvällarna med fina vänner,bara leva livet,fullt ut. vara sådär härligt brun och solblekt hår. så jäkla fint! funderar på att bli blond till sommaren, inte platina, utan slingor.. har kommit på en sak. jag kanske är snyggare i brunt hår, men sötare i blont. och jag är hellre söt än snygg. jeeee ;D


k00lt

 

Hittills under 2009 har du..

rökt vattenpipa? ja

kysst en främling? ja

fått ett sugmärke? si

gjort ett sugmärke? men jaaa

haft oskyddat sex? haha

strulat med fler än en person under 24 timmar? ja

kysst en tjej i klassen? nej

gjort någonting dumt? ja

gjort någonting som du ångrar? yes

strulat med ditt ex? ja

sagt nej till sex? japp

haft kvar känslor från ett tidgare förhållande? jaaaaa

sovit bredvid någon av samma kön? je

lekt med någons känslor? nej

älskat någon så pass mycket så att du kunde göra allt för den? haha niggaaaa

gråtit dig till sömns? ja

gråtit framför någon du älskar? jaa

har haft sex ute i skogen? nej hah

kysst en kille? japp

vaknat av att du gråtit? nej

slagit någon på skoj? jaråååå

blivit slagen på skoj? ja

lärt känna fler än 10 nya människor? ja:)

gått bakom ryggen på någon? aa

varit på sol semester? nej

badat i havet? troru

haft snöbollskrig? ja

sett en hel fotbollsmatch? ja

inte sovit på en hel natt? ja

varit på sjukhuset? nej

sovit i över 12 timmar? ja

sett en film mer än 10 gånger? nej,men lyssnat på EN låt över 10 gånger.deru

tagit någon på röven? ohjaaa

lärt känna någon via internet? nej

velat dö? ja:)

fått ett IG? haha ja

åkt buss i över 10 timmar? nej

varit ute en hel natt? ja


one tribe.

jag försvinner ibland, men då är det för att jag vill vara ifred! så kom inte efter och fråga vrf jag bara försvinner ibland. jag vill vara ifred bara.
idag har det inte hänt ngt speciellt. träffade en killkompis efter skolan. nu ska jag plugga matte. puss




shoooooooo

är ensam hemma. njuter verkligen av ensamheten. brukar aldrig göra det, brukar få ångest när jag är själv haha..
sitter och lyssnar på lil wayne min älskling och ska plugga lite so. skulle börjat för över en timme sen, men haha datan tog lite tid. aja, MÅSTEEEE sätta igång nu. puss på er FUUUCK IT


hej allesammanssssssssss

har fixat klart allt nu, alltså kläder och så. nu väntar jag bara på att kerstin ska ringa mig och sen ja hämta. har en massa plugg som ska vara klart nästa vecka och jag har inte börjat. uscha. kommer förmodligen sitta kvar i skolan typ.. varje dag eller nåt :D har svenska prov imorgon i satsdelar, eller omprov rättare sagt sen idag hade jag debatt vilket gick suveränt. NU SKALL JAG GÖRA NÅGONTING, vet inte vad. typ äta en macka eller nåt hahah :d men ja, under veckan kommer jag plugga sten hårt, eller så hårt det går i alla fall. hoppas det går bra utan några sammanbrott. så det betyder att jag förmodligen inte kommer uppdatera, om det inte blir så att jag kommer få dampanfall för att jag inte kan plugga och gör det i alla fall haha. förmodligen.. menmen, nu ska ja bjuda er på en vacker bild på mig & camila. så smexi. men nu åter till svenska provet! :)

cause he can get the knockout'

kom hem runt halv ett igår. hade så jäkla kul! dansade som fan, har träningsvärk nu efter allt.. bilder kommer kanske senare.


hemma igen.

kom hem för kanske en halvtimma sen och kan säga er att.. jag vet faktiskt inte riktigt hur helgen har varit, helt okej antar jag. om någon frågar mig kommer jag förmodligen säga att den varit bra, för det brukar man ju göra, men jag vet inte riktigt om den varit så bra. hade kunnat göra roligare saker som jag nu missade.
jag mår typ piss också, blev sjuk i torsdags då vi skulle åka ner men vi åkte dit ändå. så nu sitter jag fortfarande och snorar och har haft sån jävla mensvärk både igår och idag så jag hellre skulle dö. bajs på allt
ska plugga till son vi har imorgon och sen ska jag även ringa kerstin.
jag drogar one republic så grovt, dom äger seriöst sönder! men jaja, måste komma igång nu. usch. hoppas jag är sjuk imorgon så ja slipper skolan.

snigg alltså..

kuk

sitter och plattar mitt hår, och tappar en massa hårstrån. häääärligt! helt galen kväll igår. nämns inga detaljer här, sorry babe.
ska sminka mig och klä på mig. sedan ska jag till emmi för att fira henne för det är ingen vanlig daaag idag, de är hennes födelsedag! eller på måndag, men vi firar henne nu. puss påre



blondie :o

ÄLSKAR!!


Lil wayne, ma baby!

min riktiga sida. PASSA EEEER MOHAHAHHA


-

ditt leende gör mig varm i hela kroppen. jag vill ha dig, nu!


HEJWWWW

ska duscha nu sen lägger jag mig. måste upp typ.. nio imorgon, hoppas i alla fall att vi åker med det tidiga tåget för annars måste jag plugga hahaha. asså , känslan av att inte veta vad det är man känner, den är konstig.. men tänk om, det skulle liksom.. jag vet inte. jaja, kan tänka på det när jag är i nyköping, så jävla bäst att komma bort från äckelstockholm, NEJRÅ JAG ÄLSKARRWWWWW STOCKHOOLMWWWWW. eller intev men de e chill. har laddat in nya låtar med exempelvis tokio hotel vilket ÄGEEEEEEEER BALLEEEEEEEEEW. aja hej.

jete snigg bild för länge sen. då va mitt rum lila. c00lt. hejdå1!!111

rubrik

Hej alla barn. kom nyss hem från skolan, är trött och känner mig sliten, även fast jag skrattade som en tok på engelska filmen idag. men det berodde väl på att jag satt och deppade på förmiddagen. ANYWAY så ska jag iväg till nyköping nu på imorgon och har tyvär inte tillgång till dator där så kan inte blogga. eller jag kanske kan något litet inlägg om jag pallar OM jag får tillgång på datorn typ på bibblan. Emh juste, min kusin är även där så ska ta med mig min kamera, eller nej föresten det går nog inte.. eftersom jag inte har något minne. Måste köpa den där skiten -.- i alla fall, här får ni ett test innan jag börjar plugga, vilket jag helst inte vill. MEN KLOCKAN SEX ska jag typ dra hemifrån och sen kommer jag hem vet inte när.


Dagens humör: Trött och sliten, typ besviken. lite sur kanske.
Dagens mående: blä.
Dagens borde: sova.
Dagens frisyr: uppsatt i hästsvann SUCKERSSSS
Dagens smink: mascara & rouge
Dagens klädsel: blåa jeans, orange/råsa linne och grå tjocktröja.
Dagens planer: plugga,packa & dra ut
Dagens funderingar: hur gör man det? usch orkar inte tänka kör bara. fkb
Dagens beroende: kontakt
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens längtan:
Ikväll och sen.. typ sova.
Dagens superlängtan:
att få sätta mig på bussen påväg hemifrån och lyssna på musik.
Dagens tidningar: abdulla på pizza. nej ingen.
Dagens låt: knockout lil wayne

åh grymt längtar tillbaka.eller nej usch mens

things.

idag var jag hemma från skolan. mensvärk & migrän, bra kombination! har ätit och & sovit. ikväll blir det bowling med fina vänner. trevligt det!


GD.












DAGENS -

Dagens humör: Trött & småsur
Dagens mående: Suris
Dagens borde: Plyyyygga, ska sätta igång snart!
Dagens frisyr: Fult utsläppt
Dagens smink: Mascara
Dagens klädsel: Tights och så
Dagens planer: Plugg tv & sova!
Dagens funderingar: På min fina pojke.
Dagens beroende: Musik!
Dagens tråkigaste: Mensvääääärk, de e NAJS
Dagens längtan:
Imorgon & lördag
Dagens superlängtan: Tills när jag får träffa min fina.
Dagens tidningar: Ingen
Dagens låt: kent - 747


I'm in miami bitch!


blablabla


tjejerna gick nyss. jag hoppas verkligen på en enda sak just nu. sitter även & lyssnar på denna underbart fina låt. ett ord, gåshud.


HEJ BLOGGEN! MITT ALLT ALLTSÅÅW MITT LIWWWW..

visst är ja göllig.. ? haha.. roligt.. sitter och pluggar till son, vi ska debattera imorn och har typ pluggat med den idag :) imorn måste jag nog göra lite engelska, eller på tisdag :) på onsdag äre tonår och sen på torsdag fredag lördag och söndag är jag i nyköping. SOPHIE OCH EVA KOMMER FRÅN WALESWWWWWW SÅ KULW! eller inte.. nej nu ska jag inte vara sån :) har bombat min ipod och ska bomba meeeeeeer så det blir chill. sen ska jag låna julias ipod laddare också, har ju ingen dator där så ni blir utan mig.........................
igår sov camila här, de va uber chill. eller chillast va nog imorse när vi drog ut , solen värmde verkligen ! ååh, vill att det ska bli sommar så jävla mycket! men ja , jag och alice har bestämt oss för att vi ska dra till ***** HEHEHEHHE i vinteeeeeeer. exakt vart säger jag inte än, får egentligen av mamma eftersom vi åker utan vuxna, men ******s pappa bor ju där så de blir nog chill. måste bara få tag på typ 15 tusen till nio månader, MEN DET LÖSER SIG SÖRRU FÖR JA SKA DIT, allt annat kan ju ta sig liksom ?! det är sommar när vi ska dit, alltså vinter 2010. åh, älskar att vi är så jävla galnaaaaaa! NAIIZZwwwwwww


- när jag lyssnar på den här får jag en frihets känsla,av att vi ska åka utomland i typ tre veckor och att det håller på att bli vår här. lyssna på refrängen!



ÄÄÄLSKAR DOM HÄR BILDERNA PÅ SOPHIE, jävla modell vafan! mmm. bulgarien 2008.. tror ja? :O

hos emmi :)))))

hej alla barn! nuuuuuw ärw jagw hosw ämmi! enzzzzzzo är också här, vi chillar GALET för vi e så COOLA & TYYYYYNGA bre, jiddra inte!!!!!!!!!
vi har sett pans labyrint och sen ska vi se ngn mer. kul va? skit kul verkligen..!
jag har damp

pusspåallasnyggabarn

saradenrara, fridamedslidan

mitt hår droppar och hela jag blir blöt :( blä. jag känner att jag ville dela med mig och säga att jag och sara är väldigt lika, speciellt när det gäller musik. vi tänker liksom likadant (a) vi snackade en massa om det imorse och så delade vi musik ehhehe. aja, nu ska jag fortsätta fixa mig. måste plugga innan jag kan dra ut, vilket förmodligen blir runt fyra, alltså utdragandet. jag och camila ska på julias tävling hehe och spana (; hahah nerå..



hahaha måste bara lägga ut den här! sara skulle precis döda den gröna spindeln som hoppade med batman :) sommaren 2008


block 44 - en ängel

ken ring - keilan

ÄLSKAR LÅTARNAAAAAA



och den andra hittar jag inte på youtube men fick den av august, ni vet woaw duturudududuiririr nånting? ÄÄLSKAAAAA

rubrik

en sån här ska jag allt skaffa mig (alltså näsan där nere) ! ska duscha strax tror ja, har varit med daniella idag har inte träffat ungen på länge, saknat henne faktiskt, och nu ikväll ska ja bara chilla eheh :D puss på näsan! :D:D:D:D


Gives you hell -


bästa låten! tryck, den fanns nte på youtube..






























HAHAHAHAHAHAHAH !


inne i en låda

har stängt in mig i en låda och hade tänkt stanna där för resten av livet. DÄR BLEV DU GLAD VA DIN LILLA RÄK PENIS..
är så JÄVLA sur. helvetes jävla fitt cp KUK i dig din fula fitthora

viktigt.. eller?

varför är jag så jävla beroende av närhet? jag hatar att sova själv, hatar att vara själv.. bara massa tankar och annat tjafs då, + ångest.
när folk i min omgivning mår dåligt, som står mig nära, mår jag också dåligt. jag vill vara hon som alltid ställer upp, men som inte springer efter och kräver att få veta exakt vad som hänt. bättre att ni kommer till mig när ni vill prata, annars så kan ni hålla käften.
jag försöker så gott jag kan, ändå för jag bara.. ingeting tillbaka? hur jag än gör, hur jag än försöker, blir ni aldrig nöjda? jag är inte little miss perfect, sunshine eller whatever. jag är bara alice. och jag kommer inte ändra på mig.


glaaaaaad tjej


19:41 & MATTT hej ja heter frida och ja e trött.

känner mig typ trött, sitter osminkad i värsta slapp kläderna eheh.. hade ju simning på idrotten & orkade inte sminka mig efteråt.  nu ikväll ska jag väl bara äta hahah, sen kolla på tv som en loooooserrrrrrr. men de e chill, känner mig ju typ sjuk ;s

- denna låt diggar ja!


- (y)


- (y)(y)(y''''''''''

alla dessa låtar har åkt in i ipoden nu, VILKET ÄÄÄR = FRIDA HAPPYFACE!!!!!!!! vilket ger mig happyfeat ;D;D;D;D;D;D;D;D;;D;D

fan jag ångrar att jag berättade en vis grej för en vis killkompis.. det är min största hemlighet fan?!

gay

heeeeeeeeej bloggeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! musik, cola & en snigg kille. kan de bli bättre? NEJ :) , vår känslor! åh life is good..


gammal bild, låååååångt hår..saknar


JA DOM ÄR DUMMAAAAAA!

hade precis skrivit ett fint inlägg till er där jag faktiskt var GLAD och så råka ja ta bort hela hemsidan -.- BÖRJAR OM DÅ..
första skoldagen va sådär, inte värsta bästa, kändes liksom som att det saknades något där :/ sen så är det ju så att jag är skoltrött nu även om vi precis haft ett lov.. vill liksom satsa typ allt på skolan men idag orkade jag inte vara dära liksom , längtade bara tills klockan slog treeee... men jag slutade lite tidigare idag ehhe.. aja, efter skolan träffade jag alice och det var naaajjjs. har saknat att umgås med den bruden, har liksom inte varit med henne ensam på typ trehundraååårrr... hahah, goda skratt har det varit idag i alla fall, ROLIGAST PÅ LUUNCHEN FAN! sen med alice, kärlek säger jag bara! (kärlek=frida&garv<333333) hahaha.. har laddat in två nya låtar på ipoden men ska fixa några mer lite senare, mamma ska bara in och snacka med hennes nyårshaff fast lite sent.. marshaff kan vi säga (;
imorn ska vi simma i mörby typ simhallen :o har aldrig varit där ;$ ja e knäppish ju.. men har iaf fixat min bikini haha..  NEJ NU BLEV JA SUR, DET VA JU FEL LÅT DET HÄR :/://:(::(:(:(:(:(:(:((::(( :'(
supernova<3frida
musik e kärlek och vatten e sunt.. HEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEEHEHEH
nu skrev daniella till mig; jag säger ju att polisen är dålig! jahaja, daniella har varit busig (A)  PUSS PÅ KUUKKEN önsakar firidiaidaaaaaa


ja den va jete snigg på alla. frida,emmi&alice. CAMILA I BAKRUMDEN!!!!!!!!!! tror ja ;d

<3


your touch, your taste, your breath, your face, your hands, your head,
you're sweet, your love, your teeth, your tongue, your eyes, you're mine, your lips, you're fine
You're heaven on earth


you know that i want you.


TUUUUNG


simon's favoritlåt!


HAHAHAHAHA




upp&neeeeeer

långt ner. har en konstig känsla i magen. jag vill inte ha honom.. JAG VILL HA DIG.


<3


fastnat för den.. vet itne vrf. lite fjortisdunk, men skön bas!


gaaaalet glad?!

jag är på väldigt bra humör. vet inte varför, bara är det. igår var det galet, hah orkar inte berätta ngt. men vi va på fest och somna runt 7 på morgonen. vad mer ska jag säga?
idag vakna jag och cami runt halv två och drog till sumpan och mötte upp julia på donken. vi åt och satt där länge. ngr schnygggga killar där, och nu ångrar jag att jag inte bad om nummer, men juste jag har ju ingen mobil! men iaf..

har precis kollat klart på film med pappa. ingloriuos basterds. sinnessjukt bra film, lite omväxling med tanke på att jag bara sett skräck det senaste halvåret. haha tönt jag är. aja, ska dricka min cola och snacka lite med ngr hemliga personer.. ojoj! värsta kissieeeeeeeee! PUSS


HAHAHA jävla kines. och tjock. mmmm


fabolous..


taggad as hell. ikväll blir det fest! puss på er


rubrik

eheh hejjjjjj. har inte vääärsta lusten av att blogga men aja , jag kan berätta lite om min gårdag och så hihi. idag ska jag typ träffa emmi och vi ska till solna centrum & sen ska hon fixa en grejish :) måste snacka med lina, kan inte fixa det annars tror ja.. eller a , får snacka med henne bara :) igår va vi på tonår skiten och lalala, efter det va ja lite med kwabi haha och hans två kompisar som jag inte kommer ihåg vad dom hette.. vi drog i alla fall hem till enzo på kvällishen , kom hem runt halv ett. aja , ska forsätta fixa mig nu för ingången till solna centrum :) ha de braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwww (::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hahaha alice kommer du ihåg vad det är för något ? en ****ish :D  / fridaaahasaa

FINT



k-ä-r-le-k


HAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA asso kan inte andas! dööööööööööööööööööör


a secret baby!

haha en liten hemlighet.. jag var kär i harry potter när jag var ca 7 år. alltså gaaaalet kär! haha. hade en harry potter ryggsäck, en stoooor poster på han över min säng och såg hans filmer hela tiden!


jag hade ju goooood smak som liten, han e ju skit söt!


hej jag heter frida :)

igår träffade jag camila och vi va och såg alice i underlandet AWSOOMEEEEEEE! sen sov jag hos henne i vårberg. va me henne today also , och vi såg djupaste filmen , driver inte! bang bang you're dead ! grym alltså.
ikväll blir det tonår med alice&emmi , och några till men vet inte exakt vilka som kommer i alla fall. kommer förmodligen inte blogga när jag kommer hem heller, vet inte när exakt jag gör det för den delen heller. menmen , ha det bra ! köttmossssssssssssss




bussen gå 27, nu beger ja mig t tvn. pusspåljumsken haha ! :D <3

HAHA


say aaaaaaah

vaknade runt 14.00, skööööööönt att sova! fast nu är jag trött. har duschat och pratat i tlf. nu ska jag sminka mig, ringa till emmi och sedan dra mig ut. har planer för kvällen. bloggar kanske när jag kmr hem. puss på er!



GAMMAL =) vintern 2008


MUSIK ORGASM









JASON DERULO <3


KUNG






pitbull feat. lil' jon - culo


party

var på fest hos candy igår. ska inte gå in på detaljer, men de var galet kul iaf. dansade som en galning haha, och fick i mig en del alkohol. nog pratat om sådant tjafs!

om en stund ska jag åka te candy och emmi och hjälpa henne att städa. ikväll vet jag inte vad som händer. puss!


inte från festen. saras tjejmiddag i våras, jag och felicia <3


kines

nu drar jag, emmi, frida och cami te kinesen och äter. cya

hej allihopa, dålig uppdatering från min sida, javet..

HEJ ALLIHOPAAAAAAAAAWWWW.. just nu ligger camila i min säng och väntar eehheh (A) så jag måste fatta mig kort.. :d JAG VILL HA KÖRv prosit (ja nös nyss)........... ja e typ sjuk men camila räddade mig eheh.
emmi & alice kanske kommer hit strax, vi vet inte än. för min del blir det i alla fall hemma kväll ikväll, vill friskna till liksom. inte skönt att vara sjuk någonstans vafan ;s men imorn ska jag ut och träffa människor fan ! aja, nu ska jag vara social. pusspåpungkulan


camila is ready.. (; haha nejdå vi driver lite ,men hejdå11!!!

 


Oasis <3


att något som känns så rätt,
kan vara så fel..

emmi kommer till mig om 5 min! orkar inte blogga.


jeffree star!


så jäkla skön låt!


RSS 2.0